Lessenrooster  zomer 2020

 

Wegens de maatregelen hebben wij een beperkt aanbod groepslessen. Vanaf september zullen wij alle mogelijkheden bekijken om meerdere lessen te geven. 
Bij het volgen van de indoor groepslessen volg je deze regels: 
- reservatie verplicht via clubplanner 
- grote handdoek of eigen matje meebrengen 
- zoveel mogelijk spullen in de auto laten 
- Je komt binnen, checkt-in en gaat vervolgens op een matje zitten in de zaal. 
 Indien er nog een les bezig is, wacht je met voldoende afstand in de inkom of buiten als de afstand niet gewaarborgd kan worden. 

rooster julirooster juli

XCO workout
Ultieme core training (de kern van rug-, buik- en beenspieren) met behulp van de XCO-Trainer®. De XCO-Trainer® is een buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. De combinatie van stapoefeningen en stabilisatie zal niet enkel je korset versterken en rugklachten verminderen maar ook je vetverbranding stimuleren. 

 

RUN & STABILITY
Deze les zal een combinatie zijn van start to run met stabilisatieoefeningen. Wil jij graag op beginnersniveau je conditie verbeteren én je lichaam weerbaar maken voor blessures door een afwisseling van stabilisatieoefeningen, loop-, stap- en intervaloefeningen? Dan is dit de ideale les voor jou. Je kan elke week inpikken maar we bouwen elke les wel op. Iedereen kan uiteraard op zijn eigen niveau werken. 

Zowel de XCO WORKOUT als RUN & STABILITY zijn lessen toegankelijk voor alle leeftijden. Er zal veel gedifferentieerd worden zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Laat je dus niet tegenhouden om deze fantastische lessen te volgen. Je kan elke week opnieuw inpikken. Je lichaam zal je dankbaar zijn! 
 

RUGSCHOLING 
Deze les werkt op het mobiliseren en versterken van het lichaam om klachtenvrij te blijven of te worden.

FIT+
Dezelde les als rugscholing maar voor 50+ers. 

BASIC YOGA
Yoga voor beginners, toegankelijk voor iedereen die én tot rust wil komen én zijn lichaam wil versoepelen en versterken.