Lessenrooster  2019 - 2020

Corona maatregelen

Wegens de maatregelen zijn wij niet in staat om groepslessen binnen te organiseren. Ons uurrooster is dus beperkt maar we volgen alles op de voet op. Zodra wij wél lessen mogen geven, zal er weer rugscholing, yoga, figuurtraining en Fit+ doorgaan. 

roosterrooster

XCO workout
Ultieme core training (de kern van rug-, buik- en beenspieren) met behulp van de XCO-Trainer®. De XCO-Trainer® is een buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. De combinatie van stapoefeningen en stabilisatie zal niet enkel je korset versterken en rugklachten verminderen maar ook je vetverbranding stimuleren. 

 

RUN & STABILITY
Deze les zal een combinatie zijn van start to run met stabilisatieoefeningen. Wil jij graag op beginnersniveau je conditie verbeteren én je lichaam weerbaar maken voor blessures door een afwisseling van stabilisatieoefeningen, loop-, stap- en intervaloefeningen? Dan is dit de ideale les voor jou. Je kan elke week inpikken maar we bouwen elke les wel op. Iedereen kan uiteraard op zijn eigen niveau werken. 

Zowel de XCO WORKOUT als RUN & STABILITY zijn lessen toegankelijk voor alle leeftijden. Er zal veel gedifferentieerd worden zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Laat je dus niet tegenhouden om deze fantastische lessen te volgen. Je kan elke week opnieuw inpikken. Je lichaam zal je dankbaar zijn! 
 

In Herentals én Geel kan je wél rugscholing volgen. Bekijk het uurrooster op www.omnimove.health